Sövénynek ideális a Novita babérmeggy

A sövénnyel kiválóan elválaszthatunk tereket a kertben, udvaron, de ajánlott olyan fajtát választanunk erre a célra, amelyik ellenáll az időjárás viszontagságainak. A Novita babérmeggy jól viseli a száraz, meleg körülményeket.

Ha ezt ültetjük, akkor nem kell attól tartanunk, hogy nyáron, a forróságban kipusztul. Tavasszal és ősszel ültethető, erős gyökérzettel rendelkező növényzet. Gyönyörű sövény alakítható ki a Novita babérmeggy ültetése és megfelelő metszése által, bár igaz, hogy ez időbe telik. A gardencentrum.hu online üzletből nagyon kedvező összegért vásárolhatjuk meg ezt a növényt, mert az ára mindössze 1800 Ft. A weboldalon minden információt megtalálunk a jellemzőiről, gondozásáról, metszéséről, illetve arról, hogy milyen növények mutatnak jól mellette.

Érdemes tájékozódni, mielőtt megrendelnénk, mert már az első perctől kezdve az igényeinek megfelelően kell bánni vele ahhoz, hogy szépen fejlődjön. Remek választás a Novita babérmeggy, ha zöld sövényt akarunk kialakítani a telkünkön.