Az akciós supinált szandál most is kapható

Az akciós supinált szandál lehetővé teszi, hogy a szülők olcsóbban szerezzék be nyárra a gyermekük ortopéd orvos által javasolt lábbelijét. A lábak deformitása egyáltalán nem ritka gyerekkorban.

Nem kell tőle megriadni, hanem higgadtan mérlegelni a korrigálási lehetőségeket. Az akciós supinált szandál rendkívül hasznos az olyan családoknak, ahol bokasüllyedéssel vagy lúdtalppal rendelkező gyermek van. A supinált lábbeliket nem divatból vásárolják az emberek.

Fontos tudni, hogy ilyen kialakítású cipőket nem javasolt egészségesen fejlődő lábbal rendelkező gyermeknek viselni. Nem is jellemző, hogy olyanok keresnék ezeket, akiknek nincs szükségük rájuk. Viszont, akiknek szükséges, bizony elég mélyen a zsebükbe kell nyúljanak, hiszen ezek speciális kialakítással bírnak.

Jó hír ugyanakkor, hogy a jogyerekcipo.hu webáruházban most is kapható akciós supinált szandál, ráadásul igen széles választékban. Ezek máris megrendelhetőek különböző méretben, kialakításban és színben, méghozzá még jobb áron, mint általában.