Miért éppen a moduláris ház?

moduláris ház

Moduláris ház

Hála a technikai fejlesztéseknek, már sok olyan új építési megoldás létezik, ami hatékony kivitelezési eljárást tesz lehető számos területen. A lakásépítés több tekintetben meghatározó, hiszen az igények növekedésével egyre gyorsabban szeretne mindenki saját otthont magának. A moduláris ház új távlatokat nyit, hiszen költséghatékonyan és rövid határidővel áll rendelkezésre.

De ez még nem minden a pozitívumok között! Mivel különálló elemekből épül fel az ingatlan, ezért egyszerűen bővíthető, a belső panelek áthelyezésével az alapvető struktúra átalakítható. A moduláris ház környezetbarátnak számít, hiszen az építés során minimális a hulladék keletkezésének mértéke, valamint a fémegységek könnyen újrahasznosíthatóak.

Ideiglenes jellegű telepítése során nincs szükség építési engedélyre sem. A rendszeres karbantartás mellett, a hagyományos épületekkel megegyező élettartammal számolhatunk. A moduláris ház méltán kezd népszerűvé válni hazánkban. A gstgroup.hu weboldal munkatársai széles kínálatot és rugalmas tervezési feltételeket nyújtanak ezen a területen.