Utazás

Tahiti nyaralás az egész családnak

Naplemente Tahitin

Varázslatos tájakra látogathat el az, aki úgy dönt, hogy felkeresi ezeket a hihetetlen szépségű szigeteket. Egy Tahiti utazás nagyon sok mindent foglal magában, hiszen több sziget közül lehet kiválasztani a megfelelőt.

Viszont a választás nem lesz egyszerű, mivel minden esetben egy lenyűgöző környezetben találhatja magát az utazó. A legnépszerűbbeknek Bora Bora, Moorea és maga Tahiti számítanak. Rengeteg program közül lehet választani, ezért kizárt, hogy unalmasan teljen az ott töltött idő.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Seychelles szigetek nyaralás a jövő évben

Seychelles szigetek

Újév napján mindenki tesz valamilyen fogadalmat. Sokan ilyenkor azt írják fel a listájukra, hogy elutaznak egy egzotikus helyre. A Seychelles szigetek nyaralás könnyen megvalósulhat a Morea Travel segítségével, tehát érdemes már most felvenni a kapcsolatot.

A luxusra vágyó vendégek biztosan jól fogják érezni magukat az ötcsillagos szállodákban az óceán partján. Arra kell felkészülni, hogy a repülőút kb. 10-12 óráig tart. Félpanziós ellátás igénybe vételére nyílik lehetőség a Seychelles szigetek nyaralás során. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az osztálykirándulás teljen jó hangulatban

Kényelmes utazás, remek hangulat

Kirándulások, nyaralások megtervezésekor mindig előjön az a kérdés, hogy mivel jobb utazni, kiskocsival vagy autóbusszal? Nagyobb társaságok esetén gyakran döntenek az autóbusz mellett, hiszen így maga az út is sokkal élvezetesebb lehet.

Főleg olyan esetben igaz ez, amikor egy összeszokott csapatról van szó, például osztálykirándulás alkalmával. Aki részt vett ilyenen diákkorában, az tudja, hogy milyen remek hangulat tud lenni egy ilyen úton, még akkor is, ha az többórás, és esetleg nincs sok látnivaló út közben. Egy kattintás ide a folytatáshoz....