A jó télikabát meleg és kényelmes

A gyermekek télen is meglehetősen sok időn át tartózkodnak a szabadban, ezért ajánlott fokozottan figyelni a hideg elleni védettségükre. A Mayoral termékei között megtalálható többféle rövid és hosszú télikabát, levehető kapucnival, patenttal és cipzárral ellátva, színes és fényes változatban egyaránt.

A bélelt, mégis könnyű kabátok meleget és komfortot biztosítanak, ugyanakkor az aktuális trendeknek is megfelelnek. Ami az árakat illeti, jelentős kedvezményekkel találkozik az oldalon böngésző érdeklődő. Például a Mayoral basic, A vonalú, derékban karcsúsított, cipzáras, sötétkék télikabát, valamint a levehető szőrmerésszel ellátott, rózsaszínű, hosszú változat 35%-os csökkentett áron, sőt, egy stílusos, rövidebb modell féláron elérhető.

A vidám színekben pompázó meleg ruhadarabok közös jellemzője a kényelmes és praktikus kialakítás, a jó minőségű alapanyagok. Ezen kívül, mindegyik verzió gondoskodik a hideg időben is a divatos megjelenésről. Érdemes tehát több szezonra tervezni a méretnek megfelelő télikabát kiválasztását.