Sokaknak segített már az Ablakos Budapesten

Ablakos Budapest

Ablakos Budapest

Az Ablakos cég mindig is a legfontosabb feladatának érezte azt, hogy a nyílászáró csere folyamán, legyen szó bármilyen ablakról vagy ajtóról, a munka a lehető legzökkenőmentesebben menjen. A precizitásra adó Ablakos Budapest városában ezért is annyira megbízható. A cég az ablakok és ajtók telepítését vállalja újonnan épülő házakba és régi tokba is.

Ez utóbbi megoldással el lehet kerülni a fal, illetve a meglévő burkolat sérülését. Az Ablakos Budapest településén azért is megbízható, mert ez teljes körű szolgáltatást tudni vállalni, a régi ablakok kibontásától egészen a restaurálásig. Az ablakcsere mellett népszerű az erkélybeépítés is.

Ez azért jó, mert megnövelhető a hasznos tér. A nyílászárókhoz különböző árnyékolástechnikai kiegészítőket is gyakran ajánlanak a szakértők, úgy, mint műanyag vagy alumínium redőnyt, reluxát, rolettát és/vagy szúnyoghálót. Az Ablakos Budapest minden körzetében biztosítja a csere után gyakran szükséges helyreállítást is.

Ennek köszönhetően a tulajdonosnak nem kell külön kőműves szakembert megbíznia a régi ablakok bontása során a falon keletkezett sérülések javítása miatt. A shopban nem mellesleg a PVC ablakokhoz meg lehet venni a mutatós párkányokat és könyöklőket is.