Növeli a pékáruk tömörségét a bambuszrost liszt

Az íztelen és színtelen összetevő nemcsak a sütemények és a keto pékáruk nagyszerű kiegészítője. A bambuszrost liszt a bélbaktériumoknak is kiváló táplálék, így egy sokféleképpen alkalmazható, egészségfejlesztő termék, amit széles körben használnak a ketogén konyhában.

Mindenekelőtt természetes módon növeli a pékáruk tömörségét, így azok frissek és ízletesek, valamint a professzionális pékáruktól szinte megkülönböztethetetlenek lesznek.

Mostantól bármelyik amatőr szakács tökéletes süteményt készíthet, hiszen a bambuszrost lisztet kiváló vízfelvétel is jellemzi, így jobban előre látható a kész sütemény állaga. Ráadásul, mivel a ketogén diéta során a rostokat gyakran tévesen korlátozzák, a bambuszrost liszt természetes kiegészítőként szolgálhat.

Az élelmi rostok rendszeres fogyasztása egyfajta tápanyag a szervezet baktériumflórájának, így segít bizonyos méreganyagok, sőt, nehézfémek eltávolításában is. A termék elősegíti a jóllakottság érzését, így megbízható szövetséges a fogyásban. Sőt, a vegán étrendben is sokrétűen alkalmazható.