A súrológép kölcsönzés által sokat spórolhat

A nagyteljesítményű gépet leginkább az időszakos takarítások alkalmával veszik igénybe. A súrológép kölcsönzés alapjában véve az intézményvezetőknek jelent jó lehetőséget, mivel az üzemekben körülbelül 3-6 havonta történik teljes körű tisztítás. Építkezések, vagy felújítások után is remek választás lehet, hiszen az erőteljes szerkezet megbirkózik a legmakacsabb szennyeződésekkel.

Többféle típus közül lehet választani teljesítmény és kialakítás szerint. Amennyiben 200 négyzetméternél nem nagyobb területet szeretne csillogóvá varázsolni, akkor Önnek tökéletes alternatívát jelenthet a BR 30/4 C variáció. Ha a súrológép kölcsönzés során ezt a modellt választja, akkor mindenképp jól jár, hiszen járólap, parketta, szőnyeg, PVC, linóleum és márvány tisztítására egyaránt alkalmas.

Kimondottan kompakt és mindössze 12 kg. A mérete és a súlya ellenére, rendkívül erőteljes. A fugákat is jól megtisztítja az 1500 fordulatszámos hengersebességnek köszönhetően. A súrológép kölcsönzés nagyszerű alternatíva, mivel sok pénzt takaríthat meg.

Magyarország egész területén vállalják a cég dolgozói a kis, közepes és nagyobb alapterületű ingatlanok alapos tisztítását. Az Elit takarítás a működése óta sok visszatérő ügyfélre tett szert, ami azt bizonyítja, hogy a szakemberek munkájával meg vannak elégedve. Aki ezt a szolgáltatást választja az igényes feladatvégzésre számíthat.

A gépparkot folyamatosan bővítik, a technológiákat pedig rendszeresen fejlesztik. A személyzet felkészültségét különböző képzésekkel biztosítják. Korrekt árakon dolgoznak, sőt, sürgős esetekben azonnali kiszállást vállalnak. Az Elit takarítás ügyfélszolgálatát a nap 24 órájában elérheti, még hétvégén is.

A vállalkozás kollégái rendkívül barátságosak és költséghatékony megoldásokat javasolnak, amelyekkel elkerülhetőek a felesleges kiadások. A megrendelőket partnerként kezelik, ami nagyon fontos a rugalmas együttműködés szempontjából. A jó kapcsolat hatékonyságot eredményez. Az Elit takarítás személyzete mindig betartja az előre megbeszélt határidőt, így nem csúszhat hiba a számításaiba.