Zuhanypanel fekete és ezüst színben

Egy nehéz munkanap után szükség van a kikapcsolódásra. Egy modern zuhanypanel fekete színben lehetővé teszi, hogy a napi tisztálkodási rutin közben is ellazulhasson. A kínálatunkban szereplő termékek egy része Anti-Calc rendszerrel vannak felszerelve, ami segít eltávolítani a vízkő lerakódásokat.

A hidromasszázs opcióval ellátott változatoknál a vásárlók a víz nyomását tetszésük szerint módosíthatják. A termékváltozattól függően, többféle üzemmód közül lehet választani, a gyengéd harmattól az erős vízsugárig.

A modern technológiának köszönhetően, a zuhanypanel fekete árnyalatban alacsonyabb nyomású vízellátás mellett is tökéletesen működik. A webshopunkban a zuhanypaneleket számos színváltozatban kínáljuk.

Itt találhat modern fekete szetteket, amelyek tökéletesen illeszkednek egy sötét zuhanykabinhoz, vagy klasszikus dizájnnal rendelkező ezüst színű változatokat. A bemutatott szettek mindegyike ergonomikus kialakítású és nem foglal sok helyet. Így bátran dönthet úgy, hogy a zuhanypanel fekete lesz, még akkor is, ha egy viszonylag kis zuhanykabinba kerül.