Tudtad hogy Kanye West egyik kedvenc márkája az Air Max?

Air Max

A neves sportszergyártók gyakran felkérnek híres sportolókat, színészeket vagy zenészeket, hogy viseljék az általuk gyártott ruhadarabokat, így is népszerűsítve azokat a rajongóik körében. A Nike cég is hasonlóan járt el az ú termékek megjelenése során.

Számos neves sportolót láthattunk a cég által gyártott sportcipőben vagy szabadidőruhában szerepelni a tévéműsorokban, esetleg a sportpályán. Némelyek neve azonban még szorosabban fűződik egy-egy modellhez.

A híres kosárlabdázó Michael Jordan a nevét is adta a Nike légtalpas sportcipő egyik modelljéhez. De Kanye West, a neves amerikai rapper is nagy rajongója az Air Max lábbeliknek. Számos előnye van ezeknek a rugalmas légtalpakkal ellátott sportcipőknek. Nemcsak a kosarazók kedvelik, hiszen a futás során is kényelmesen hordható.

Ma már utcai viseletként is egyre gyakrabban tűnik fel. Az, hogy ezek a lábbelik időről-időre feltűnnek a híres emberek lábán is, jó reklám a cégnek. A sztárok követői ugyanis gyakran igyekeznek úgy öltözni, mint kedvenceik.