Tanzanit drágaköves ékszerek kaphatóak

Drágaköves ékszerek

Sokak szerint az ékszerek mind szépek, azonban, ha valaki igazán szépet és értékeset akar megvásárolni a gyönyörű ékszerek közül, feltétlenül a gyémánt berakásos típusokat választja. Akár saját magának, akár kedvesének vagy gyermekének szeretne vásárolni, érdemes ezt a lehetőséget megfontolnia. Nem szabad félnie a gyémánt árak magas mivoltától, hiszen lényegében egy időtálló és rendkívül szép, értékes darab megvásárlásán gondolkozik.

Természetesen, ezek a darabok drágábbak, mint a drágakő nélküli ékszerek, azonban a szépségük messze meghaladja az egyszerű modellekét. Azonban azt is tudni kell, hogy a gyémánt árak mitől különböznek. Elsősorban, nagy különbségek lehetnek a tisztaság miatt, hiszen például nem lehet ugyanannyi a félkarátos gyémánt, mint az egykarátos. Ezenkívül minőségbeli különbségek is vannak, ugyanis szemmel láthatóan is jelentős különbség lehet gyémánt és gyémánt között. A whiteandblack.hu online ékszerüzlet kínálatában megtalálhatóak ékszer kollekciók, de foglalatlan csiszolt gyémántokból is állandó készletet tartanak.

Úgyhogy a kliens maga is kiválaszthatja, hogy készülő ékszerébe milyen kő kerüljön. Az a legjobb, hogyha a gyémánt árak nem befolyásolják a drágaköves ékszerek beszerzését. Megemlítenénk a webáruházban kapható tanzanit drágaköves ékszerek sokaságát, amelyeket egy valóban különleges drágakő díszít. 1967-ben fedezték fel a tanzanitot Tanzánia északi részén, közel a Kilimandzsáróhoz. Tulajdonképpen a nevét is a lelőhelyéről kapta. Mind a mai napig csak ezen a vidéken található ez a varázslatos, egyedi színű drágakő.

Színét attól függően változtatja, hogy milyen fény esik rá. Zafírkék, lila és sötét bordó árnyalatok váltják egymást benne. Egyre népszerűbbek a csiszolt tanzanit kövek, drágaköves ékszerek vannak ékesítve ezekkel. Többek között a fent említett webáruházban is számtalan modell megtalálható, ami tanzanittal van díszítve. Láncok medállal, gyűrűk, fülbevalók vásárolhatóak meg itt, érdemes tehát ellátogatnia a webáruházba, de ha személyesen szeretné látni ezeket a gyönyörűségeket, nyugodtan elmehet a budapesti üzletbe is.