A PE cső az öntözéstechnika alapja

PE cső

A kert és egyéb földterületek öntözésére számos megoldás létezik, de a megfelelő csővezeték lefektetése minden esetben nélkülözhetetlen. A PE cső egyike az itt használt változatoknak. A lágy polietilénből készült, változó vastagságú csövek kiválóan hajlíthatóak és fektethetőek.

Alkalmasak csepegtető öntözésre vagy akár szórófejek telepítésére is. A PE cső hosszútávon használható, erős falának köszönhetően magas nyomáson is üzemeltethető. A vastagabb kivitelek akár KPE idomok segítségével is szerelhetőek, így hatékonyan dolgozhatunk vele.

Az öntözőrendszer megtervezésekor érdemes figyelembe venni, a nyomásnak megfelelően, először a vastagabb PE cső telepítését, majd később a nyomás csökkenésével, az abból leágazó, vékonyabb csövek használatát.

Akár csepegtető csövek vagy szalagok is leágaztathatóak a PE cső szerelvényei segítségével. Látogasson el az automataontozorendszer.com webáruházba és böngésszen a kedvére a számos termék között!Itt igény esetén, ingyenes öntözéstervezést is végeznek ügyfeleiknek.