A szálas műszempilla tartós és természetes hatású

Szálas műszempilla

A női tekintet a csábítás egyik igen hatásos fegyvere. A hosszú, dús szempilla azonban nem mindenkinek adatik meg, így olykor olyan titkos eszközhöz lehet nyúlni, mint a szálas műszempilla. A természetesség hívei egykor hevesen tiltakoztak e műszempillák ellen, mondván, hogy túlzottan mű hatást keltenek, azonban a mai, korszerű termékekről már senki meg nem mondaná, hogy nem a természet ajándékai, hanem a kozmetikai iparé.

Ezek közül is a szálas műszempilla talán a legélethűebb, hiszen ez a típus már egészen más szintet képvisel, mint a soros vagy tincses fajta. Ennek az az oka, hogy a szálak nincsenek semmilyen formában összeragasztva, hanem egyesével kaphatók, különböző hosszúságban és formában.

A szálas műszempilla rendkívül tartós viselet, hiszen legalább 3-4 hétig gyönyörű marad, és ezután sem szorul cserére, mindössze feltöltésre. A felhelyezésüket általában kozmetikus szakember végzi. Nagyon könnyű, ellenáll a külső hatásoknak és jól sminkelhető. A gellakk.com webáruházban ez a termék is megvásárolható.