La Roche Posay Hyalu B5 öregedésgátló termékek

Leghamarabb és leginkább a szemek környékén lévő törékeny bőr veszít a feszességéből, ahol megjelennek a finom vonalak, ráncok. A La Roche Posay Hyalu B5 szemkörnyékápoló nedvességgel tölti fel a bőrfelszínt, ami ilyen módon visszanyeri a teltségét.

Ezen kívül, a bőr védőfunkcióját is támogatja ez a kellemesen hidratáló balzsam, ugyanakkor kiváló sminkalap. Kétféle hialuronsav, B5 vitamin és La Roche Posay termálvíz gazdagítja az összetételét. A hialuronsav a ráncok és a teltségét veszített bőr kezelésére használt molekula, amit a plasztikai sebészek is alkalmaznak a beavatkozások során. A B5 vitamin regeneráló és nyugtató hatású, ellenállóvá és rugalmassá teszi a bőrt, a termálvíz pedig puhít és hidratál.

A fáradt, fakó arcbőrre, ráncok ellen lettek kifejlesztve az intenzív regeneráló és öregedésgátló hatású, új La Roche Posay Hyalu B5 ampullák, amiknek a hatóanyagai a hialuronsav és a B5 vitamin, az oxidatív stressz ellen védelmet nyújtó kék rézzel, egy innovatív, növényi eredetű ásvánnyal lettek kiegészítve.