Hűséget szimbolizáló farkasos karkötő

farkasos karkötő

farkasos karkötő

A legtöbb kapcsolat alapértéke többek közt a hűség. Amennyiben barátjával vagy családtagjával tudatni szeretné, hogy mindig számíthat Önre, akkor a farkasos karkötő erre megfelelő szuvenír lehet.

A kiegészítő előnye, hogy univerzális méretének köszönhetően, bárki csuklójára passzol. Ráadásul rozsdamentes acélból készül, így ezüstös bevonata nem kopik le. A farkasos karkötő a vikingek történetéhez kapcsolódik.

A legenda szerint a vezér a harcosnak ajándékozta ezt a nagyszerű darabot, amit egy jelképes hűségfogadó tárgynak tekintettek. Más hagyományos karperectől eltérően, ez nem hagy zöld nyomot a bőrön és törésmentesnek állítják elő, ami lehetővé teszi, hogy akár évek múlva is hordható legyen a kedvenc ékszere.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogassa meg webáruházunkat, ahol az internetes rendelés során, akár néhány napon belül házhoz szállítjuk a farkasos karkötőt! Ha úgy véli, bátran rendeljen saját magának is egyet! Adott esetben 30 napos pénz visszafizetési garanciát is vállalunk a termékekre!