Játék babaház csodálatos bútorokkal

játék babaház

Játék babaház

A babázás minden gyermek egyik kedvenc elfoglaltsága, főleg a kislányoké. Ha pedig megvan a kedvenc babájuk, akkor feltétlenül kell egy játék babaház is. A kicsik nagy figyelemmel követik a szüleik mindennapjait, az otthoni tevékenységeiket. Látják, ahogyan ágyat vetnek a gyermekeiknek, fürdetik, etetik, pelenkázzák őket.

Természetes, hogy ezeket a dolgokat ők is előszeretettel eljátsszák egyedül vagy a testvéreikkel, barátaikkal. A játék babaház csodálatos perceket tartogat a kicsiknek és a nagyobbaknak egyaránt. A vesszoparipa.hu webáruházban a legszebb fából készült darabok várják az új kis tulajdonosaikat.

Van itt gyerekszoba, hálószoba, konyha, nappali, fürdőszoba és étkező egyaránt, roppant igényes kivitelezésben. Az apró bútorok igazán élethűek, natúr fából készülnek, így nemcsak nagyon szépek, de tartósak is. Hogy a mesebeli háznak méretben megfelelő lakói is legyenek, kapható itt négytagú babacsalád is. Lepje meg Ön is gyermekét egy igazán szép babaházzal, amivel rengeteg kellemes órát eltölthet!