Formatervezett nagyteljesítményű álló ventilátor

Alló ventilátor

Alló ventilátor

A nyári időszakban, de még a kora ősziben is megtörténhet, hogy olyan melegünk van, ami már szinte elviselhetetlen. Amennyiben túlságosan nagy befektetésnek számítana egy légkondicionáló berendezés megvásárlása és beszereltetése, akkor remek alternatívát nyújthat az álló ventilátor. Ez a készülék kinézetre egy repülőgép propellerére emlékeztethet minket. Teljesítménye egészen figyelemreméltó, ugyanis akár 3000 köbméter levegőt is át tud mozgatni óránként.

Általában 3 fokozattal rendelkezik, fém felépítésű és nagyon formatervezett. Az álló ventilátor nemcsak hasznos, de ugyanakkor rendkívül dekoratív is. Érdemes megválasztani alaposan a helyét és ilyen módon nem fog zavarni minket a mindennapos tevékenységekben. 4 pozícióban állítható a dőlésszög, így mindig abba az irányba vezethetjük, amelyikben éppen nagyobb szükség van rá.

Ha zavar például minket, hogy az álló ventilátor közvetlenül ránk fújja a levegőt, akkor egy mozdulattal megoldhatjuk, a problémát és felfelé vagy lefelé irányíthatjuk. Így a hatása megmarad, de nem közvetlenül érint minket.