Eredményes a 13 napos diéta

13 napos diéta

13 napos diéta

A súlyfölösleggel küzdők és a fogyni vágyók biztos nagyon sok fogyókúrás tippet találtak már az interneten vagy kaptak az ismerőseiktől. Talán már hallottak a bizonyos kamu diétákról is, amelyek rövid idő alatt jelentős súlyveszteséget kínálnak és a diéta befejezte után a kilók egyre-másra jönnek vissza.

Mi most egy arany középutat szeretnénk bemutatni a fogyni vágyóknak. Ez a diéta a 13 napos diéta, ami viszonylag rövid, de tartós fogyást ígér. Az, hogy ki mennyit fogy ez idő alatt attól függ, hogy mennyi súlyfölösleggel küzd az illető, de az átlag 8 kiló. A diéta befejezése után, normálisan lehet étkezni anélkül, hogy a következő két hétben visszaszednénk az elhagyott kilóinkat. A normális étkezés viszont rendszerint nem azt az étkezést jelenti, amit a diéta előtt az illető végzett, hiszen akkor nem rendelkezett volna fölösleggel. A normális étkezés azt jelenti, hogy annyi kalóriát viszünk be amennyire a szervezetünknek szüksége van. Ezt nagyon könnyen ki lehet számolni az interneten található programokkal és az ott látható kalóriatáblázatokkal nyomon lehet követni, hogy melyik élelmiszer mennyi kalóriát tartalmaz.

Fontos tudni, hogy a diéta csak fél év után kezdhető újra és még akkor sem lehet ennél hamarabb elkezdeni, hogyha előzőleg nem csináltuk végig. Éppen ezért érdemes elsőre kitartónak lenni és végigcsinálni. Előnyösen befolyásolja a magas vérnyomást, ezért a diéta befejezése után érdemes ellenőriztetni azt is. A kúrát pontosan be kell tartani és tilos ez idő alatt a szeszes ital fogyasztása. Akit valóban érdekel és el szeretné kezdeni, az üsse be az internetes keresőbe, hogy 13 napos diéta és biztos megtalálja.