A dual SIM mobil számos előnye

Praktikus használhatóság

Végre itt van kettő az egyben és nem kell egyszerre több telefonnal zsonglőrködni a zsúfolt mindennapokban. A dual SIM mobil mindent megkönnyít, amit eddig csak két telefonnal egyszerre lehetett megoldani.

Ha van egy okosóránk, mellette még egy okoskarkötőnk és ehhez hozzájön két telefon két különböző szolgáltatótól, akkor nemhogy egyszerűbb lesz a dolgunk, hanem egyre csak bonyolultabb. Valamelyik mindig merülőben lesz, mindig csipog, rezeg, csörög.

A dual SIM mobil azonban redukálja ezeket a kellemetlenségeket úgy, hogy két kártyát képes egyszerre kezelni, amelyeken keresztül hívásokat fogadhatunk üzeneteket küldhetünk. Mintha két telefont tartanánk egyszerre a kezünkben.

Egyre elengedhetetlenebb a mobilok használata a munka során, ezért a cégek a dolgozóknak céges telefonokat biztosítanak, de a dual SIM mobil segítségével, elég lesz csupán egyetlen készülék, mert így egyszerre használhatjuk a céges és a privát számunkat is. Ráadásul ezek a készülékek sem maradnak el technikailag a többitől. Rengeteg gyártó kínálja olcsón a dual SIM mobil különböző modelljeit.