Szakirányú honlap és inzulinrezisztencia könyv az IR kezeléséhez

Inzulinrezisztencia tünetek

Ahogyan előrehaladt a mindenkori orvostudomány, úgy lettünk egyre felvilágosultabbak és egyre tájékozódottabbak is. Ennek köszönhetően manapság már könnyen megeshet, hogy egy-egy betegség kialakulását akár idejekorán is felfedezhetjük. Így van ez konkrétan az inzulinrezisztencia tünetek esetében is, hiszen ezen betegség jelenlétére számtalan meghatározott jel mutathat. Jó példa erre az indokolatlan elhízás helyzete is, amikor szinte mindegy, hogy mikor és mennyit eszünk, mégis ok nélkül és látványosan gyarapodnak a zsírpárnák.

Tény ugyanis, hogy bár sokan, sokszor szenvednek a fogyókúrás praktikáktól, esetenként mégsem tapasztalják a befektetett energia eredményét. Ilyenkor könnyedén megeshet, hogy ez az adott helyzet is az inzulinrezisztencia tünetek közé sorolható. Hiszen miről is van szó pontosan? Valójában az IR kialakulásakor, tehát a túl magas inzulinszint esetén, minden bevitt tápanyagot úgymond zsírként raktároz el a szervezetünk, így szinte esélyünk sincs arra, hogy megelőzzük az elhízást. Azonban, ha az inzulinszint a normálisra csökken, akkor kezdetét veszi a zsírsejtek lebontódása, és így az eredmény is szemmel látható lesz.

Tehát, ha Ön is hasonló jeleket tapasztal, akkor mindenképp érdemes utánanéznie az inzulinrezisztencia tünetek kapcsán javallott kezelési módozatoknak. Erre kínál szakaszerű lehetőséget Dr. Benkő Éva holisztikus orvos, aki egy 12 pillére alapozott kezelést dolgozott ki az inzulinrezisztencia megszűntetésére. Látogasson el bátran a www.drbenkoeva.hu weboldalra, ahol részleteiben is utána olvashat az IR tüneteivel és orvoslásával kapcsolatos információknak!

Sőt, itt egyaránt találhat adatokat azon inzulinrezisztencia könyv kapcsán is, amelyet a szakorvos a közeljövőben tervez kiadni, és amely egyértelműen hiánypótló szereppel bír a hazai IR kezelés területén. Tény ugyanis, hogy jelenleg szinte egyáltalán nincs olyan szakirányú inzulinrezisztencia könyv, amely a hétköznapi ember számára is érdemben taglalná ezen betegség okait és tüneteit, éppen ezért, ha valóban komolyan veszi a megoldást, akkor Önnek is ajánlott figyelemmel követnie ezen kötet megjelenését!