Belső gyermek-családállítással a pozitív kapcsolatokért

Belső gyermek-családállítás

Ha a szülők gyermekkori igényei nem voltak kielégítve, nekik is nehéz lesz kielégíteni a gyermekeik igényeit. Viszont a valóságban mindnyájan sérültek vagyunk, egyesek többé, mások kevésbé. Belső gyermek-családállítás terápiáink alatt segítünk a pácienseknek egy új útra lépni, az integritás és a tudatosság útjára.

Az eljárás során őszinte és nyitott megnyilvánulásokra van szükség, álarcoktól, alibiktől és félelmektől mentesen. Ez egy lehetőség arra, hogy megakadályozzuk, miszerint egy pusztító kapcsolat tovább mélyüljön, az apa és/vagy az anya szerepét átruházva a partnerükre. Belső gyermek-családállítás tulajdonképpen út a boldogsághoz.

A traumás helyzetekben felhalmozódott és megmagyarázhatatlan fájdalom erős feszültséget teremt a felnőtt személyiségében. Ez a jövőben olyan jelenségekhez vezet, mint a túlzott sebezhetőség, az élet nehézségei előtti tehetetlenség, a mások véleményétől való függőség, az öröm, a boldogság, a szerelem iránti hitetlenség és az állandó keresés. A belső gyermek-családállítás során ezeket az érzéseket kell átformálni.