Rengeteg távirányítós autó van a weboldalon

távirányítós autó

Távirányítós autó

A játékszerek világában jól tudják, hogy igazodni kell a mai generáció igényeihez, fel kell venni a versenyt a digitalizált világgal, amibe beleszülettek. Egy jó játék, mondjuk egy távirányítós autó minden bizonnyal elcsalja a tulajdonosát a képernyő mellől. Jól tudja ezt a szülő is, aki a járgányok tömkelegéből válogathat. Oldalunkon is rengeteg távirányítós autó szerepel, részletes leírásuk azonban sok olyan kifejezést tartalmaz, ami magyarázatra szorul.

A proporcionális vezetés sok típusnál olvasható. Ez a kifejezés fokozatos irányítást jelent. Ezzel a vezérlési rendszerrel folyamatosan növelhető vagy csökkenthető a sebesség és a kerék fordulásának mértéke. Ez lehetővé teszi, hogy a távirányítós autó kormányzása valósághű legyen.

A fokozatos vezérlőrendszer híján, általában maximális nyomatékkal megy a motor vagy egyáltalán nem, ráadásul nem lehet pontosan a kívánt irányba fordulni velük. Ezek a típusok már nagyobb, ügyesebb gyerekek kezébe valók. Bár a magasabb árkategóriában kaphatóak, de cserébe nagyszerű játékélményt nyújtanak.