Kíméletesen tisztít a Bioderma Atoderm olajtusfürdő

A Bioderma Atoderm olajtusfürdő lehetőséget nyújt a család minden tagjának az érzékeny bőr gyengéd ápolására. Használható a gyermekek fürdetésére is, már a születés első napjaitól kezdve. A Bioderma Atoderm olajtusfürdő veszélyes összetevők felhasználása nélkül készül.

Nem tartalmaz szappant, parabéneket és színezékeket, amelyek károsíthatják a felnőttek vagy a gyermekek egészségét. A formula 33%-ban hidratáló és a hidrolipid réteget helyreállító összetevőket tartalmaz.

Az Atoderm tusfürdő ultrakönnyű, nem zsíros állagú, nagyon gazdaságosan használható, vízzel érintkezve finom habbá alakul, ami gyengéden tisztítja a bőrt. A termék intenzíven hidratál, megszünteti a viszketést és véd az irritációt okozó külső agressziók és a baktériumok ellen.

Megakadályozza a Staphylococcus baktérium megtapadását és szaporodását, valamint a szárazság súlyosbodását előidéző allergének behatolását. A Bioderma Atoderm olajtusfürdő ideális termék az érzékeny, száraz, nagyon száraz és irritált bőr gyengéd tisztítására.