3 hasznos tipp a Biztoshely biztosítási portáltól

Biztoshely biztosítási portál

Biztoshely biztosítási portál

Minden arra jogosult autónak rendelkeznie kell kötelező biztosítással Magyarországon, ezt szigorú törvény szabályozza hazánkban. Viszont, a biztosítótársaságok árai között meglehetősen nagy különbségek vannak, ezért az autósok keresik a legköltséghatékonyabb megoldást. Ennek a fontosságát is kiemeli a Biztoshely biztosítási portál. Az első fontos tanács ebben az esetben az, hogy ajánlott használni a portálon megtalálható díjkalkulátort, ami több mint 10 biztosító ajánlatát sorakoztatja fel.

Ezeket ár szerinti sorrendbe is rendezi, így segítve azt, hogy könnyen felfedezhessük a legolcsóbb ajánlatot. Vigyázni kell, nehogy kedvezőtlen feltételek mellett szerződjünk, mert az aláírásunk bizony kötelez és ha tetszik, ha nem, 1 éven keresztül nem tudunk változtatni. A másik tanács az, hogy minden autósnak 55 nappal az évforduló előtt tanácsos átnéznie a reá vonatkozó feltételeket. Ez azért szükséges, mert a biztosítótársaságok már nem egységesen október 30-án hirdetnek új kötelező biztosítás tarifákat.

A kötelező biztosítás kalkulátor segítségével könnyen megtekinthetjük a ránk vonatkozó feltételeket, akár a saját számítógépünkről, az otthonunkból is. A harmadik, nagyon jó tipp pedig az, hogyha megtaláltuk a számunkra legideálisabb ajánlatot, akkor célszerű online szerződést kötnünk a biztoshely.hu weboldalon. Ennek számtalan előnye van számunkra. Kifejezetten kényelmes és rendkívül gyors ügyintézésben lehet részünk.

Tulajdonképpen a kötelező biztosítási szerződés megkötése azonnal indítható és számolhatunk több mint 100 különböző kedvezménnyel is. Ennek köszönhetően, 10 perc alatt több 10 000 Ft-ot is megtakaríthatunk. A Biztoshely biztosítási portál árgaranciát is vállal a kiválasztott díjakra. Ezen kívül, minden szolgáltatást ingyen vehetünk igénybe. Szükség esetén, bár erre inkább ne kerüljön sor, a szakértők a kárrendezésben is segítenek. A portálon minden információt megtalálunk ebben a témában, könnyen tájékozódhatunk és kiválaszthatjuk a számunkra legjobb megoldást.