NTAK kisokos a CMO-tól: ezekről érdemes tudnod vendéglátósként

NTAK

NTAK

A turizmus olyan sajátos terület, ami nemcsak bizonyos régiókat vihet sikerre, hanem teljes országokat, már amennyiben foglalkoznak a szektorral. Ami tény, hogy hazánk nem büszkélkedik óriási ipari kapacitással és még csak jelentős nyersanyag lelőhelyek sincsenek a területén belül. Amire viszont joggal és sikerrel támaszkodhat, az a turizmus. Olyan természeti és kulturális kincseket rejt, ami sikerrel vonzza be a külföldi látogatókat. Ez mind olyan plusz bevétel, amit kihasználva, nagyban növelhető a GDP.

Mindenképpen fontos befektetni ebbe az ágazatba, különben nem lehet még többet kivenni. Mégis hová érdemes finanszírozásokat csoportosítani? Ezt csak úgy hasra ütve nem lehet kitalálni, hanem konkrét számadatokra lesz szükség. Az MTÜ kialakította ezért az NTAK-ot, amit már hatékonyan működtet a szálláshelyek terén. Az így beszerzett információk alapján, valós időben követhetőek a foglalások száma, amivel máris tervezhetőbbé tehető, hogy pontosan mennyit éri meg bizonyos régiókban elkölteni a további fejlesztésekre.

Egy újabb nagy előrelépést jelent a vendéglátóhelyek bekötése a rendszerbe. Természetesen ehhez helyi szinten van szükség olyan szoftveres megoldásokra, amelyek képesek lekezelni az adatokat. Ebben is tud segíteni a vendéglátósoknak a CMO. Azon túl ugyanis, hogy kiváló online pénztárgépek, POS és SoftPOS terminálok érhetőek el, vannak ingyenes e-pénztárgép applikációk is, amik megfelelnek az NTAK előírásoknak és mindezt úgy teszik, hogy nem okoznak komoly kihívást a használat során.

Érthető módon, senki sem akarja a különböző tételeket kétszer beütni, ami sok időt venne el és csak fennakadásokat, fejetlenséget okozna. Elég csak egyszer megadni a kiadott termékeket és az máris megjelenik az NTAK-ban. Több kiváló csomagajánlat érhető el a CMO jóvoltából, így pontosan azt választhatod ki, amelyik leginkább segíteni fog a vállalkozásodat előre vinni. Mivel csak az igazán kicsi cégek mentesülnek az adatszolgáltatások terhe alól, amelyek bevétele nem haladja meg az évenkénti 12 millió Forintot, ezért találd meg időben azt a megoldást, ami hozzád a leginkább passzol és élj vele!