Az ipari varrógép 220V hálózatról üzemeltethető

Tökéletesen bírja az egész napos használatot, az erős felépítése miatt. Az ipari varrógép 220V energiaforrást igényel a megfelelő üzemeléshez. Meg kell említeni, hogy számtalan dologban eltér egy háztartási berendezéstől. A méretét illetően sokkal nagyobb, ezáltal több helyet foglal el.

A teljesítménye kiemelkedő, ami annak köszönhető, hogy erős motor hajtja. A használat előtt be kell állítani, hiszen a nagy sebesség hatására kisebb eltolódások keletkezhetnek, amelyek esztétikai hibákat okozhatnak a textilen.

Bár az ipari varrógép 220V árammal működik, a fogyasztása nem nevezhető magasnak. Akár a vastagabb anyagok megmunkálására is alkalmas, amit a nagy teherbírása tesz lehetővé. Az sem okoz gondot, ha bőrrel, farmerrel vagy bársonnyal dolgozik.

Az előnyei közül még ki kell emelni a halk üzemelést is. Az ipari varrógép 220V hálózatról üzemelő változata sokféle kialakításban van jelen a szaküzletekben, így biztosan Ön is megtalálja azt a modellt, amelyik minden tekintetben eleget tesz az elvárásainak.