Az osztálykirándulás teljen jó hangulatban

Kényelmes utazás, remek hangulat

Kirándulások, nyaralások megtervezésekor mindig előjön az a kérdés, hogy mivel jobb utazni, kiskocsival vagy autóbusszal? Nagyobb társaságok esetén gyakran döntenek az autóbusz mellett, hiszen így maga az út is sokkal élvezetesebb lehet.

Főleg olyan esetben igaz ez, amikor egy összeszokott csapatról van szó, például osztálykirándulás alkalmával. Aki részt vett ilyenen diákkorában, az tudja, hogy milyen remek hangulat tud lenni egy ilyen úton, még akkor is, ha az többórás, és esetleg nincs sok látnivaló út közben. Ilyenkor előkerülnek a legjobb viccek, folyik az ugratás, heccelődés, a lelkes társaság elénekli az aktuális és régi slágereket. Külön, személygépkocsikban utazva nagy valószínűséggel nem lenne olyan önfeledt a kirándulók kedve.

Persze, oda kell figyelni arra, hogy milyen buszra esik a választás, fontos, hogy jól karbantartott, felszerelt legyen, a sofőr pedig tapasztalt és megbízható. Ha mindezek megvannak, az már fél siker, az osztálykirándulásnak ez a része biztosan fantasztikusan fog telni.