Televízió csomag akár HD minőségben is

HD csomag sok csatornával

HD csomag sok csatornával

Abban az esetben, ha HD televízióval rendelkezünk, egy új világ nyílik meg előttünk. Az Invitel Zrt. remek palettát kínál fel azon ügyfelek számára, akik úgy döntöttek, hogy a televíziózás területén is a korszerűséget, a televízió csomag sokféleségét választják.

Így több csatorna nagyfelbontásban is hozzáférhető. A HD Prémium csomagon belül 13 csatorna áll használatra készen, többek között kereskedelmiek, például a TV2, valamint számos ismeretterjesztő is.

Ilyenek a National Geographic, az Animal Planet, a History vagy a Discovery. Ha úgy döntünk, hogy egy egész éven át hűségesek kívánunk maradni és biztosan szükségünk lesz ezekre a kiváló minőségű adásokra, akkor a havidíj 1990 Forintba kerül.

Azonban, ha először szeretnénk tesztelni ezeket, érdemes mindenféle kötöttség nélkül tenni. Ez azonban egy hónapra 3490 Ft. lesz. Ezek után, ha meggyőztek a HD csomag előnyei, beleegyezhetünk a 12 hónapos szerződésbe is. Az Invitel a mozgókép szerelmeseire is gondolt, a HBO MaxPak HD csakis filmeket sugároz.