Telc angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Az angol a legnépszerűbb és a legtöbb ember által beszélt nyelv az egész világon. Jöjjön el Ön is a BeHappy nyelviskolába, és vegyen részt a Telc angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyamon.

Iratkozzon fel egy igazán jó angol kurzusra, amelyen az Ön érdekeit nézzük, és igyekszünk egy olyan tanmenetet készíteni, amely segít majd a saját tempójában haladni. A tanfolyam nincs szintekre lebontva, csupán gyakorlati és szóbeli órák vannak.

A gyakorlati órákon egyszerre több tanár foglalkozik a diákokkal, míg a szóbeli órák különböző nehézségi szintekre vannak lebontva, amelyeken bárki bármikor részt vehet, a saját szintjének megfelelően. A szóbeli órák kis csoportban zajlanak, melyeken angol anyanyelvű tanárok is a tanuló segítségére vannak, kivéve a kezdő szinten.

A Telc angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam a vizsga előtti időponttól számítva 10 héttel hamarabb kezdődik. Tehát mindenképp érdemes három-négy hónappal hamarabb érdeklődni a kiszemelt vizsgapont előtt. Vegyen részt Ön is a BeHappy nyelvtanfolyamán, és sajátítsa el az angol nyelvet!