Szuper kutyafekhelyek babzsákból

Kutyafekhelyek

Kutyafekhelyek

Itt a tél, és Te aggódsz a kutyusodért? Szeretnél végre egy kényelmes, könnyen szárazon és tisztán tartható kuckót neki? Ne aggódj! Ha a hidegben csak a régi takarókon, szőnyegeken kucorog, és látod rajta, hogy nem érzi jól magát, akkor nézz körül a Huppanjbele webáruházban. Ismerd meg a kutyafekhelyek kínálatát. Szédületes választékot találsz.

Ajándékozz egy babzsákpárnát házi kedvencednek, amin nyugodtan heverészhet, biztosan hálás pillantásokkal díjazza majd az igyekezetedet. 18 féle színből válogathatsz a különleges anyagból készült cica és kutya babzsákok között. A méretek sem egyformák, ahogy a házi kedvencek sem.

A kutyafekhelyek külső huzata erősebb anyagból készül, mint a normál babzsákoké, mert így jobban ellenállnak a karmok és körmök támadásainak, és a szőr sem tapad rájuk. Mivel vízállóak, így kinti és benti kutyusoknak is ajánlott. Mosásuk, takarításuk nem jelent problémát.

A babzsákok nagy előnye, hogy a megkíméli a kutyákat, cicákat a későbbi ízületi fájdalmaktól, hiszen a töltőanyag ugyanaz, mint amit a többi babzsáknál használnak. A testet megtartja, ha kellő keménységűre töltöd. Ha sikerül a Huppanjbele „Fogd és Vidd” babzsákjai közül választanod, akkor 10% kedvezményt is kapsz.