Szájtetoválás a szebb ajkakért

Szájtetoválás

A rúzsok, szájfények és balzsamok a hölgyek mindennap alkalmazott kozmetikai eszközei, amelyekkel szebb, karakteresebb, dúsabb ajkakat tudnak varázsolni. Azonban, ma már arra sincs szükség, hogy minden reggel felkenjék ezeket, mert ha a sminktetovalasstudio.com-tól kérnek időpontot, akkor tartós sminket is viselhetnek.

Ez azt jelenti, hogy egy tetováló pisztoly segítségével készíthetnek időtálló kontúrt, félsatírozást vagy teljes satírt, ami lehet természetes hatású vagy akár egészen extrém is. Szájkontúr készítés esetén, csak a szép formájú szájat emelik ki, hangsúlyozzák, míg satír esetén az egész ajkat vagy az ajak és az új kontúr közötti részt töltik ki, ezzel adva új formát vagy más színt.

Mindhárom eljárás esetében 6-8 hét a gyógyulási idő, akárcsak az egyéb tetoválások esetében, így csak ezután látszik a végeredmény és esetleges javítás is csak ekkor kérhető. Azonban, ha a sminktetovalasstudio.com-tól kér időpontot, akkor a végén egészen biztosan elégedetten fog távozni a szalonból.