Súlyos betegségek ellen az adó 1 %-ával

Súlyos betegségek ellen az adó 1 %-ával

Súlyos betegségek ellen az adó 1 %-ával

A rohanó világunkban, ahol az egymás iránti törődés kezd kikopni a mindennapokból, még vannak olyan emberek, akik szeretnének olyanokról gondoskodni, akik rászorulnak.

Az ilyen emberek többsége jól meggondolja azt, hogy az adó 1 %-ával melyik alapítványt vagy civil szervezetet támogassa. Az egyesületek ugyanis, akik ezt a magyar állam törvényei szerint elfogadhatják, társadalmi célú tevékenységet kell folytassanak. Mi lehetne fontosabb a jelen társadalmunkban annál, hogy az egyik legpusztítóbb betegség forrását megtalálják? A rákbetegség okozóinak felkutatása sok pénzt felemészthet, amelyet nem tudnak mindig önerőből fedezni.

Ezért, aki úgy érzi, hogy a személyi jövedelemadó 1 %-a megfelelő helyen lenne egy ilyen kutatóintézetben, az tájékozódjon az adóbevallása leadása előtt. A daganatos betegségek gyökerének feltárása hatalmas változásokat hozhat az egészségmegőrzés szempontjából. Kérje tehát a munkáltatójától, hogy az adóbevallásába feltüntethesse azt az alapítványt, amely ennek a támogatásával foglalkozik. Így, ha kis összeggel is, de segítheti a betegség ellen folyó harcot. Az adó 1 %-al mindenki szabadon rendelkezhet. Tegyen meg egy ennyit a közösségéért.