Női idomaid nem felelnek meg elképzeléseidnek?

Mellplasztika

A legtöbb nincs teljesen megelégedve a testével, ezért állandóan fogyókúráznak, a legújabb divatos diétákat próbálják ki, sőt, plasztikai sebészhez is fordulnak. Ha úgy érzed, hogy tested se a nőiességedet, se a személyiségedet nem tükrözi, akkor kattints ide és mindent megteszünk, hogy ez ne így legyen! A drfalus.hu weboldalon érdemes szétnézned, hiszen remek szolgáltatások közül válogathatsz.

A legtöbb nő a mellnagyobbítást választja, mivel kicsinek gondolják az idomaikat. Természetesen a mellimplantátum akkor is okos döntés, ha valakinek betegségből kifolyólag kellett eltávolítani mind a két mellét. Ekkor valóban előfordulhat, hogy nem érzi magát nőnek az illető. A mellplasztika mindig egy előzetes megbeszéléssel kezdődik. A személyes találkozón az ügyfélnek el kell mondania, hogy mi a kívánsága, mire vágyik valójában.

Majd az orvos elmondja a szükséges teendőket a beavatkozás előtt. A mellnagyobbítás ára egy kisebb vagyonnak tűnhet, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudja mindenki megcsináltatni. Ne felejtsd el, hogyha megcsináltatod a melled, akkor bizonyos időközönként vissza kell majd menned ellenőrzésre, hogy minden rendben van-e. Sokszor lehet hallani a médiában, hogy volt olyan nő, akinek a szilikon a mellében kidurrant. Ez általában a nem megfelelő előkészítéstől, a szilikon rossz minőségétől, a szaktudás és az utólagos kezelések hiányából fakadhat.

Szerencsére a drfalus.hu weboldalon olyan szakértőkkel találkozhatsz, akik sokéves tapasztalatot szereztek a plasztika terén. Fontos, hogy a mellnagyobbítást csak és kizárólag altatásban végzik. Mielőtt elkezdenék a műtétet, előtte a szakorvos kijelöli a bemetszések helyét a mellen és annak környékén. Ebből fogja ugyanis az eljárás közben tudni, hogy hol kell végezni a bevágásokat. A bejelölés közben minden esetben állva kell lennie az ügyfélnek. Ha még több információt szeretnél megtudni a népszerű plasztikáról, akkor vedd fel a kapcsolatot a weboldal ügyfélszolgálatával! Egyes implantátumokra örökéletű garanciát biztosítanak.