Minőségi Kyocera nyomtatók már Magyarországon is!

Kyocera nyomtatók

A Kyocera irodatechnika 2002-től Magyarországon is elérhető. A 25 éves tevékenységre visszatekintő Global-Union, a Kyocera nyomtatók forgalmazásán túl, 2014-től a Kyocera Document Solutions hazai képviseletének és disztribúciójának a jogát is megszerezte. A minőségi, minden igényt kielégítő irodatechnikai termékek már kezdetektől fogva a környezetvédelmi szempontok maximális figyelembevételével készülnek.

Itt meg kell említeni az alacsony energiaigényt is. Forradalmi újításnak számít a Kyocera nyomtatók rendkívül ellenálló tonerdobjának bevezetése, ami a kazettacsere nélküli nyomtatást tette lehetővé úgy, hogy a drága kazetta helyett, csupán a tonerport kellett cserélni.

A Kyocera nyomtatók fejlesztésekor, a gazdaságos működésre is nagy hangsúlyt fektetnek, az alkalmazott innovatív technológiáknak köszönhetően pedig, az üzemeltetési költség alacsony. Az alkatrészek is hosszú élettartamúak, például az említett tonerdob 500 000 oldalnyi nyomtatást is képes biztosítani, miközben a más gyártók által előállított termékek esetében, ez az alkatrész már 20-30 ezer oldal nyomtatást követően cserére szorul.