Lakásfelújítás hitel három formában

Lakásfelújítás hitel

Mit tehetünk, ha pénzre van szükségünk a lakásunk renoválásához, de nem áll a rendelkezésünkre a kívánt összeg? Ilyenkor a bankok tudnak nekünk segítséget nyújtani. A lakásfelújítás hitel nagyon jó döntés lehet abban az esetben, ha szeretnénk kellemes környezetben élni.

Nem mindegy, hogy milyen formában akarjuk felvenni. Ha a házilagos kivitelezés mellett döntünk, akkor magunknak kell elvégeznünk a munkálatokat. A szervezett kivitelezés során megbízunk egy szakembert a renoválással.

A lakásfelújítás hitel felvehető vegyes kivitelezés esetén is. Ilyenkor a munka elvégzésében segítséget nyújtunk mi és egy kivitelező is. Így helyrehozhatjuk az épületet, és végre az eredeti állapotában tündökölhet. Sor kerülhet a nyílászárók cseréjére, a burkolat felújítására vagy festésre. Sokan döntenek úgy, hogy a közművezetékeket újítják fel a pénzből.

A lakásfelújítás hitel tekintetében kalkulátor segítségével derülhet ki, hogy melyik bankhoz érdemes fordulnunk. A hitelvalaszto.hu weboldal a Cetelem, a Provident és a CIB Bank adatait elemzi.