Keraflex maxi s1 és mapegum az otthonos lakásért

keraflex maxi s1Sokan szeretik időnként feldobni valamivel a lakásuk hangulatát. Ilyenkor jól jöhet néhány díszes burkolólap, ami nagyon kellemes hatást tud kelteni. A Keraflex maxi s1 olyan flexibilis cementkötésű ragasztó-habarcs, ami segítségünkre lehet a kőlapok vagy éppen mozaikok felhelyezésénél. Nemcsak falra, hanem akár padlók rögzítésére is alkalmas. Az internet hatalmas segítséget nyújthat abban, hogy egy igazán ideális otthont tudjunk magunknak teremteni. Sokszor csak egy kis ötletmorzsa kell, hogy beinduljon a fantáziánk és már szárnyal is.

Az idők során nagyon sok olyan anyagot és terméket alakítottak ki, amelyek igazán hangulatossá tudják varázsolni az otthonunkat, kívül-belülről egyaránt. Csak rajtunk múlik, hogy ezeket a simításokat mi magunk végezzük el vagy a megfelelő szakemberre bízzuk. Egy kis kézügyesség és Keraflex maxi s1 ragasztó segítségével teljesen új kinézetet adhatunk a lakásnak. Akár a fürdőszoba és konyha falait is díszíthetjük valamilyen csempe vagy mozaik alapanyaggal. Előfordul azonban, hogy nagy gondot okoz számunkra a nedvesedés. A festékeket vagy éppen a fafelületekre nincsen jó hatással a magas pára.

Ezeket könnyedén óvhatjuk Mapegum készítmény segítségével. Ez egy kenhető anyag, ami védőréteget képez és ezzel távol tartja a nemkívánatos nedvességet. Gondolhatnánk, hogy csak a fürdőszoba és esetleg a konyha az, ami ki van téve a gyakori vízhatásoknak. Ez azonban nem mindig van így. Egy jól körbeszigetelt lakás nagyon hamar be tud nedvesedni, főként olyankor, ha van akvárium vagy éppen sok virág a szobában.

A tél folyamán sokan hordják be a szobanövényeket, hogy azok könnyedén átteleljenek, de ezek kellően tudják nedvesíteni a levegőt a párologtatáson keresztül. A pára aztán nem kímél semmit és amibe csak tud, mélyen belehatol, nemkívánatos gondokat okoz. Ilyenkor jön jól a Mapegum, ami képes megvédeni a falakat is azáltal, hogy egy folyékony fóliának tűnő réteget alakít ki, amin kicsapódhat a pára, de nem tud beleszivárogni az anyagokba és így kárt sem tud tenni bennük.