A kedvező villanypásztor ár csak Önre vár

Villanypásztor ár

Egy tenyészeten belül, a jószágok védelme kiemelkedően fontos. Nemcsak a ragadózók és különböző betegségek elleni védelem, hanem az is, hogy meggátoljuk az elcsatangolásban, ezáltal megóvva testi épségüket.

Erre a célra használatosak az alacsony feszültséggel ellátott huzalok, ezért az Ön érdekeit szem előtt tartva, kínálatunkban a villanypásztor ár kedvező keretek között mozog. Készülékeink a jelenleg érvényben lévő európai biztonsági szabványoknak teljesen megfelelnek, működés közbeni hatékonyságukat pedig garanciaidővel biztosítjuk.

A villanypásztor ár széles skálája 21.474 Forinttól egészen 167.135 Forintig terjed, tehát széles kínálatunk lehetőséget nyújt, hogy bármilyen jószágnak megfelelő villanypásztort megtalálhasson és könnyedén megrendelhessen percek alatt.

Változatos modelljeink digitális kijelzővel, valamint földelő karókkal vannak ellátva, a hatékony és biztonságos használat érdekében. Ha más ajánlatokban mindig magas volt a villanypásztor ár, akkor a jelenlegi kínálatunk kiváló alkalom a vásárlásra.