Jön a tél, 7 fok alatt már érdemes téli gumit rakni a kocsira!

Abroncsdepo Kft.

Abroncsdepo Kft.

Idén hamar beköszöntött a hideg időszak, ezért ha még naptár szerint nincs is tél, de már szükség lehet a nyári gumik téli verzióra való cseréjére. Törvény szerint, amint a hőmérséklet 7 fok alá esik, téli gumikat kell felrakatni, így mindegy, hogy csak októberben vagyunk, mert már 0 fok is volt, így ellenőrzéskor számon kérhetik, hogy milyen abroncsok vannak az autón.

Az Abroncsdepo Kft. szakértői, akár már ma is elvégezhetik ezt a cserét, csupán fel kell keresni a www.akciosgumi.hu weboldalt és egy időpontot kérni a művelet megvalósítására. Ne késlekedjen, mert nem csupán egy előírás betartásáról van szó, hanem az Ön és utasai biztonságáról, sőt, az életük is múlhat a gumikon.

Nem kell ahhoz fagy legyen, hogy megcsússzon az autó, hiszen már 7 fokon is olyan síkos az út, hogy a jármű könnyen megpördülhet, ami jó esetben csak egy ijedtséggel jár, de neki is ütközhet valaminek vagy egy másik kocsi is belefuthat, ami több ember sérülését is okozhatja. Keresse fel az Abroncsdepo Kft. munkatársait és előzze meg a bajt!