Infraszauna megtévesztő leírása

Az infraszauna tényleg káros?

Az infraszauna tényleg káros?

Az internet szabad világában megeshet, hogy egyesek kihasználják az emberek hiányos technikai tudását. Főleg olyankor teszik ezt, ha nagy nyereséggel járhat a megtévesztés. Mivel az infraszauna viszonylag új dolog a piacon, ezért az emberek nemigen rendelkeznek letisztult és pontos információkkal róla.

Emiatt csak felületesen, a hozzá kapcsolódó fogalmakat ismerik, amit az agresszív reklámot követő cégek kihasználnak. Olyan fél információkat adnak, mint pl. azt, hogy kerámia teljes spektrumú sugárzóval rendelkezik egy szauna. Aki jártas a témában, az nagyon jól tudja, hogy ilyen nem létezik.

Vagy kerámia sugárzós szauna van, amely egy régi típusú, olcsó változat, vagy teljes spektrumú sugárzóval felszerelt, ami sokkal drágább és hatékonyabb az előzőnél. Akinek csak némi sejtése van a témában, az általában érdemben nem tudja eldönteni, hogy ez most valós adat vagy csak reklámfogás. Ezért mindenképpen konzultáljon egy infraszauna beszerzése előtt olyan szakemberrel, aki ért a szaunákhoz. Ő meg tudja mondani, hogy a kiszemelt infraszauna jellemzőiben és árában reális-e.