Gesztenyeméz egyedi ízvilággal

Azt mindenki tudja, hogy nemcsak egyetlen fajta méz létezik. A BeoBee méhészetnél olyan ínyencségeket is megkülönböztethetünk, mint például a gesztenyeméz. Aki kedveli a karakteresebb, enyhén fűszeres ízű mézeket, annak feltétlenül be kell szereznie.

A gyönyörű borostyán vagy sötétbarna színű finomság gesztenyevirág illatot áraszt magából. Húspácoknak, tésztáknak, sülteknek pikáns ízt kölcsönöz, de önmagában fogyasztva is nagyon ízletes. A gesztenyeméz különlegessége abban is rejlik, hogy az egyik legritkább Magyarországon termelt fajtamézünk, ami rendkívül gazdag E-vitaminban.

A benne lévő vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően kiváló emésztési zavarokra, étvágytalanság ellen, keringési, szív- és érrendszeri problémákra, de vérszegénység ellen és az immunrendszer támogatására is igen alkalmas. A gesztenyeméz a legtisztább formában, átlagon felüli minőségben megrendelhető a beobee.hu webáruházból többféle kiszerelésben. Érdemes kipróbálni, hiszen nemcsak rendkívül finom, hanem egészséges is.