Fog implantátum teljes szolgáltatáscsomaggal

Fog implantátum

Amikor komolyabb orvosi beavatkozások előtt állunk, nehéz találni minden szempontból megbízható klinikákat. Amennyiben a dentalcenterkelemen.hu weboldalra látogat, akkor nem is kell tovább keresgélnie.

A fog implantátum elhelyezésére irányuló komplex szolgáltatáscsomag ráadásul most akciós áron, 40 százalékos kedvezménnyel igényelhető. Ebben a csomagban benne van a teljes állcsont helyreállítása, a minimum 8 darab fog implantátum beültetése, a hosszantartó ideiglenes fix híd beépítése, de egyebek is.

A honlapon fel vannak tüntetve más visszautasíthatatlan ajánlatok is, mint a diák-, nyugdíjas és nagycsaládos kedvezmények, Bemer kezelés akció valamint a többféle szájhigiéniával kapcsolatos remekbeszabott javaslatok is.

A fog implantátum, összetett műtét során helyezhető el a csontozatba, viszont a lebonyolítás így sem tart tovább72 óránál. Az operációt sokat tapasztalt szakorvosok végzik, a lehető legnagyobb körültekintéssel és a legmodernebb eszközökkel. Vegyen részt Ön is az első konzultáción!