Ez a kerítés gyorsan telepíthető

Kerítés építése

Végre hazánkban is elérhető az a betonkerítés, amelyik elemekből áll, ezért hihetetlenül gyorsan telepíthető, és ami ennél is fontosabb, nagyon sokáig mutatós és ápolt marad. Egy ilyen sajátos kerítés építése minimális föld- és alapozási munkát igényel. Miért jó ez?

Legfőképp azért, mert ebből a tulajdonságból kiindulva naponta, a talaj minőségétől függően persze, akár 30 méter kerítés is felhúzható. Ez sokkal jobb szám, mint a megszokott betonkerítések esetében, ahol a legjobb, legszorgosabb szakemberekkel is csak 5 métert lehetett haladni egy nap.

A www.elemeskerites.hu shop által készített kerítés tartósságáért a gondosan megválasztott, jó minőségű alapanyagok a felelősek. A szerkezet elemei raklapon érkeznek, egymástól elválasztva. A teherautó sofőrje pedig maximálisan szakképzett, ami miatt biztosra veheti a megrendelő, hogy a termék épségben érkezik a helyszínre. Sok cégnél megesett már, hogy a szerkezet darabjai rossz állapotban jutottak a megrendelőhöz, aki emiatt vissza kellett küldje a terméket.