Erre érdemes figyelni az Újszó elemzése szerint

A technológia az alapja a modern kor fejlődésének. A jelenlegi kényelmet és gyorsaságot elképzelni sem lehetne a folyamos fejlesztések nélkül. Nem véletlen, hogy az Újszó elemzése szerint, a Dell és a Lenovo márkák fogják a jövőben a legnagyobb figyelmet kapni. A gyakorlati tapasztalatok egyértelműen arra mutatnak, hogy ezek a cégek minden tőlük telhetőt megtesznek a legújabb rendszerek kialakításával, a felmerülő igények kiszolgálására.

A kis- és nagyvállalatoknak ugyanúgy ideális megoldásokat vonultat fel a Dell EMC, ami az innovációiról híres. Az Újszó elemzése szerint, a későbbiekben az integrált felhőalapú szolgáltatások fognak fókuszba kerülni. Ezek mellett pedig az automatizálás az, amivel a teljesítmény növelhető és a bevételek megsokszorozhatóak.

Ezen a területen a PowerEdge sorozat nehezen érhető utol. A Dell mellett, a Lenovo sem marad le az Újszó elemzése szerint. A ThinkSystem sorozat a növekvő teljesítményre, ezen belül pedig a skálázhatóságra fekteti a hangsúlyt. Megéri elmélyedni a részletekben főleg akkor, ha komoly beruházás előtt állunk, ami a cégünk jövőjét határozhatja meg.