Filctollak különböző színekben

Kevés olyan kellemes dolog van a munkahelyen, mint amikor lehúzzuk a kupakot egy vadonatúj markerről, készen arra, hogy több színben is felírjuk a táblára a gondolatainkat. Ugye, ezzel mindenki így van?

A filctollak tehát elengedhetetlenek, ha a munkahelyi felszerelésekről van szó. Egyetlen teljesen feltöltött irodai szekrény sem ér semmit, ha nincsenek flipchart táblához való filctollak benne.

A fekete és a kék termékek továbbra is a legkelendőbbek, de ha szeretné feldobni a prezentációját vagy egy fontos pontot színfolt segítségével kiemelni, rengeteg élénk szín közül választhat. A webshopunkban bemutatott márkák a legmegbízhatóbb nevek közé tartoznak a színes táblafilcek terén.

A tollak hegyének típusa nagyban befolyásolja, hogy milyen vonalakat készíthet. A hagyományos filctollakat a leggyakrabban a normál íráshoz használják. Ha kalligrafikus betűket szeretne készíteni, akkor pedig a vékony hegyű filctollak bizonyulnak tökéletes választásnak. Ezek mindegyikét bármikor megrendelheti a honlapunkon.