Egyediséget és biztonságot nyújt a PanTech EVO

Az idő olyan gyorsan telik, hogy gyakran alig veszi az ember észre és a légkondicionáló helyett, máris a fűtést kell bekapcsolnia. Természetesen korántsem mindegy, hogy ez milyen formában van kiépítve az otthonában. A kínálat széles, ezért van miből válogatni. Egyre népszerűbbek a PanTech EVO termékcsalád különböző méretű tagjai.

A Technical cég saját fejlesztéséről van szó ebben az esetben, ami kimagasló minőséget és még hosszú élettartamot is garantál. A kandallóbetéteket már nem úgy kell elképzelni, mint régen. A PanTech EVO teljesen zárt tűztérrel rendelkezik és még az oxigént sem a szobából veszi fel, hanem külső légbevezető rendszeren keresztül táplálja az égést.

A modern egységek fő tényezője a magas szintű biztonság. A 4-5 mm vastag oldalfalak az accutech bélés, a porleválasztó és lángterelő rendszer, valamint a füstcsappantyú mind a PanTech EVO hatékonyságát növeli. Ezeken túl pedig, a készítők az egyedi külsőre szintén sokat adtak, ami garancia a stílusos megjelenésre és a romantika megteremtésére bármelyik háztartásban.