Egy vagy többszínű férfi arany karkötő

férfi arany karkötő

Férfi arany karkötő

A férfiak kevés ékszert viselnek, azonban akad néhány olyan darab, ami garantáltan jól mutat minden korosztályon. Ilyen a férfi arany karkötő is, amit most ékszerboltunkban és webáruházunkban könnyedén meg tud vásárolni. A felhozatal igencsak széles, vannak egyszerűbbek és vastagabb modellek, egy- vagy többszínűek.

Nagyon kedveltek a klasszikus sárga és a modern fehér arany ékszerek, ez alól a férfi arany karkötő sem kivétel. A 14 karátos ékszerek alapanyaga ellenőrzött forrásból származik és minden modellt a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő hatóság ellenőriz, majd fémjellel lát el.

Bármelyik férfi arany karkötő modell mellett is dönt, abban biztos lehet, hogy kellően stabil és kopásálló ékszert vásárol. Termékeinkre rengeteg garancia jár.

Az 1 éves jótállás mellett számíthat ránk csere esetén is, nem beszélve a visszafizetési biztosítékról. Ékszereink ajándékdobozban érkeznek. Az első vásárlást 5%-os kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártyával honoráljuk, amit egy újabb vásárlásnál bátran felhasználhat.