Az ötrétegű cső minőségétől függ a költsége

A padlófűtés legfontosabb eleme a vezeték. Ha ezt vásárolva jól döntünk, évtizedekig nyugodtak maradhatunk. Az ötrétegű cső a padlófűtés egyetlen olyan eleme, ami a rendszer teljes élettartama alatt nem cserélhető ki. Ezért azt ajánljuk, hogy válasszon felelősségteljesen, hogy az sok évig tartson.

Ehhez fontos, hogy a padlófűtéshez használt csövek gyártója lehetőleg ne Kína vagy más olyan ország legyen, ami általában nem készít kiváló minőségű termékeket. Manapság, sajnos a reklámok egyre inkább befolyásolják a különböző műszaki döntéseket, valamint a fűtéshez szükséges anyagok és berendezések kiválasztását. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a minőségi ötrétegű cső és egyéb fűtési berendezések helyett, a tervezők reklámújságokban megjelenő hirdetésekből választanak.

Mindezek a tényezők az anyagok és berendezések rossz megválasztását eredményezik, ami végül vészhelyzethez vezethet. Ne felejtse, hogy az ötrétegű csőnek drágábbnak kell lennie, mint az egy- és a háromrétegű társainak, mivel az előállítása is költségesebb!