Kedvező Monopoly ár a kínálatban

Egy közös játszma a családdal nagyszerű időtöltést garantál. A Játék Otthon izgalmas társasjátékokat mutat be, többek között a világhírű Monopoly ár-érték viszonylatában is kedvező típusait kínálja számunkra. Ez a játék nem csupán szórakoztató, de a segítségével jelentősen fejleszthető az úgynevezett pénzügyi intelligencia.

Számos sikeres befektető hivatkozik arra, hogy gyermekkorában sok időt töltött ezt a játékot játszva és mindez erősen segítette a képességei fejlesztésében. Napjainkban már temérdek fajtája létezik ennek a népszerű társasjátéknak, például az egyikben mi lehetünk az Agymenők szereplői, a másik verzióban pedig felfedezhetjük James Bond egyedi világát.

A Monopoly ár a típusok függvényében változik. A kicsiknek készült Peppa Malacos típus kedvezményesen elérhető a termékek között, a kisgyermek megtanulhat általa kereskedni, egyezkedni és érvelni. Minden Monopoly ár megjelenítéséhez érdemes ellátogatnunk a Játék Otthon weboldalára. Itt bővebb leírást is találunk az adott verzióval kapcsolatban.