Nőies kiegészítő a köldök piercing

A testékszerek évtizedek óta uralják a divatot, egy-egy különleges darab jelentősen képes megfűszerezni a viselőjének megjelenését, illetve kihangsúlyozni az esztétikus vonásokat. Egy női köldökben ízlésesen elhelyezett köldök piercing is ezt valósítja meg, a segítségével felhívhatjuk magunkra a figyelmet és egy körültekintően megválasztott típus az egyéniségünkhöz is illeszkedik.

Az ekszerem.hu választékában találhatunk egyszerű darabokat, de a díszes és csillogó verziók is szép számmal képviseltetik magukat. A rózsaarany színű, opálos és cirkónia kövekkel kirakott ékszerrel romantikus megjelenésre tehetünk szert, a gazdagon díszített, hosszú függelékkel ellátott köldök piercing pedig az alkalmi események egyedi kísérője lehet.

Az egyszerű ezüstszínű változat is remekül mutat annak ellenére, hogy egy visszafogottabb vonalat képvisel. Válogassunk kedvünkre az ekszerem.hu izgalmas kínálatában és ékesítsük fel magunkat egy elegáns köldök piercing viselésével. Biztosak lehetünk abban, hogy mindenki figyelme oda összpontosul majd.