Autókölcsönzés külföldre? Itt a megfelelő lehetőség!

Autókölcsönzés külföldre

Ha valaki a Car Rent mellett dönt, mert itt talált egy jó verdát egy ténylegesen kihagyhatatlan áron, akkor egyes dolgokat érdemes megjegyezni. Az autókölcsönzés külföldre bizonyos feltételekkel jár. A legfontosabb talán az, hogy a cég az EU-n belül nem korlátozza a verdák mozgását. Az egyetlen dolog, amivel számolni kell, az a napi kilométer limit. Ez 300 km naponta. Ezen érték fölött 20 Ft/km plusz költséggel lehet bérelni.

Az autókölcsönzés külföldre magába foglalja az úgynevezett assistance szolgáltatást. Ezt a vállalat 700 km távolságra vállalja, ennél távolabbi úti célhoz plusz assistance biztosítást szükséges kötni. Aki még többet szeretne megtudni erről, vagy esetleg sajátos igénye van, az jól teszi, ha egyeztet a szerződés aláírása előtt az ügyintézővel. Az autókölcsönzés külföldre akkor is jó döntés, ha valaki síeléshez szeretne mondjuk kisbuszt bérelni. Ekkor a síbox igényt szintén jelezni kell az ügyintézőnek. Az autókölcsönzés külföldre szolgáltatás igénylése előtt kötelező a célországról tájékoztatni a munkatársakat. A nem magyar állampolgár, Magyarországon tartózkodó személyeknek is biztosít a vállalkozás autóbérlési lehetőséget külföldi úthoz. Ehhez személyes okmányokra lesz szükség. A további feltételek, tudnivalók közé sorolható az olcsó bérautó Budapest igénylését illetően, hogy a cég fent tartja a jogot, hogy az Európai Unión kívülről érkező személy autókölcsönzési szándékát külföldre magasabb kaucióval köti meg.

Az olcsó bérautó Budapest városában akkor lesz igazán jutányos árú, ha például a megrendelő öt személy esetén benzines autót választ. Az ennél nagyobb, hét és kilenc személyes autók dízelmotorral szereltek. A szakemberek arra is felhívják a figyelmet, hogy kisebb autó bérlése külföldi útra csak benzines motorral szerelt verdával oldható meg. Külföldi út esetén a benzines olcsó bérautó Budapest településén azért megfontolandó, mert ugye a dízel autók gyakrabban hibásodnak meg, mint a benzinesek. Ezen kívül minimum 1400 köbcentiméter motorral rendelkező bérautókat érdemes választani annak érdekében, hogy a verda fogyasztása kedvező maradjon.